Terug

Let op! Aangepaste lever- en bezorgtijden tijdens de Paasdagen »

In hoogte verstelbare tegeldragers

In hoogte verstelbare tegeldragers

Gebruik de oersterke tegeldragers voor balkons, terrassen of galerijen. De dragers zijn eenvoudig aan te passen naar balkendragers zodat er vlonders op gelegd kunnen worden.

Tegeldragers zijn stelpoten welke onder keramische tegels van minimaal 18 mm worden geplaatst. Onze tegeldragers zijn traploos verstelbaar en leverbaar in verschillende hoogtes. Onze tegeldragers zijn modulair opgebouwd en zijn daarom altijd in de juiste hoogte samen te stellen. Ons systeem bestaat uit vier basis voeten en twee extensies waarmee u de meest uiteenlopende hoogtes creëert. Verder zijn er een aantal accessoires beschikbaar welke het verwerken vereenvoudigen. Zo is er een gepatenteerde, zelf nivellerende, kop ontwikkeld welke zich zonder extra stelwerk op ondergronden met een afschot laat plaatsen. Ook is er een zogenaamde balkensteun verkrijgbaar. D balkensteun klikt u op de tegeldrager waardoor het mogelijk word een balk aan de drager te schroeven. De balkensteun wordt toegepast bij het maken van onder andere vlonder terrassen.

Traploos verstelbaar

Alle dragers in de BS60 en de SL60 serie zijn traploos te verstellen. Hierdoor werkt met uiterst precies en is voor het op hoogte brengen van de dragers een speciale ratel ontwikkeld. De ratel maakt het mogelijk om de dragers te verstellen als de tegels, of overige afwerking, reeds geplaats is. Hierdoor is de installatie makkelijker en vooral sneller uit te voeren.

Geschikt voor binnen en buiten.

Als men aan tegeldragers denkt, wordt er over het algemeen aan buiten toepassingen gedacht. Dit is logisch aangezien de dragers vaak worden toegepast op terrassen, balkons en galerijen. Onze dragers zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden maar evengoed worden de dragers ook binnen toegepast. Denk hierbij aan vloeren welke toegankelijk moeten blijven zoals in technische ruimtes. Doordat de afwerking los op de dragers ligt kan deze op eenvoudige wijze worden verwijderd.

Extreem belastbaar

De druk welke onze dragers aankunnen is ongeëvenaard. Onze BS60 serie kan ingedraaid maar liefst een gewicht dragen van 2000 kg. Is de drager uitgedraaid kan deze alsnog een gewicht van 1400 kg. dragen. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de kwaliteit van onze dragers. Bij de productie wordt enkel gebruik gemaakt van de puurste en de meest hoogwaardige grondstoffen. Door de puurheid van de grondstoffen zijn de dragers milieu vriendelijk. Het materiaal is namelijk 100% recyclebaar.

Minimale hoogte beschikbaar

Ook als er een minimale hoogte beschikbaar is hebben onze dragers hier een oplossing voor. De SP-10 is een innovatieve tegeldrager welke kan worden ingezet bij lage hoogtes. De tegeldrager wordt versteld van 10 tot 15 mm en is eventueel op te hogen met een extra vulplaat van 5 mm. De SP-10 is verstelbaar in stappen van 1 mm en is dus zeer geschikt bij toepassingen waar een minimale hoogte beschikbaar is. Door de SP-10 Module in combinatie te gebruiken met de SP-5 plaat kan er een verhoogde vloer worden aangebracht met variërende hoogtes van 10 mm tot 30 mm. Als er behoefte is aan meer hoogte kiest men de BS60 Serie.

Video instructies.

Hoe de tegel- en balkendragers worden toegepast, en waar men op let tijdens de installatie laten wij zien in een video. Hier ziet u hoe simpel en eenvoudig het is om de dragers toe te passen. Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op een van onze medewerkers als er toch nog vragen ontstaan. Verder denken wij graag met u mee en adviseren wij graag welke dragers in uw specifieke geval het beste tot zijn recht komen.

  • Modulair opgebouwd dus altijd een passende drager
  • Verstelbaar van 32 tot 260 mm. 
  • De Start Serie SP-10 voor minder verhoging (vanaf 10 mm.)
  • Duurzaam en milieu bewust geproduceerd 
  • Standaard verkrijgbaar in 10 variërende hoogtes
  • Verschillende voegbreedtes beschikbaar (2, 3, en 4 mm.)
  • Tal van accessoires voor afwerking en ophoging 
  • Geen stilstaand water in, en op de dragers
  • Isolerende werking, en langere levensduur van het dakmateriaal

Zien hoe onze dragers zijn opgebouwd? Hier vind u nog meer informatie over onze tegeldragers

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Fix Plus Nederland 9,3 / 10 - 3368 Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »