Menu
EUR
Diamantgereedschap van Fix Plus

Diamantgereedschap van Fix Plus

Door: Michelle van Dijk Reacties: 0

Tegelboren Fix Plus ®

Tegelboren van diamant zijn onmisbaar voor iedere professionele tegelzetter. Of het nu gaat om het plaatsen van accessoires in uw badkamer of het creëren van een nieuwe aansluiting, een tegelboor kan eigenlijk niet ontbreken in uw verzameling gereedschappen. Tijdens het boren van gaten in tegels kunt u ervoor kiezen om droog of nat te boren. Met de diamantboren van Fix Plus is het beide mogelijk. Bij nat boren koelt u de tegelboor tijdens het boren met water, waardoor de levensduur van de tegelboor verlengd wordt.

Om een strakke uitsnede te realiseren, zijn alle Fix Plus tegelboren voorzien van een diamanten laag. Met een dergelijke diamanten laag kunt u een perfect resultaat bereiken. Het is belangrijk dat de tegelboren tijdens gebruik goed gekoeld worden: bij droog boren met voldoende lucht en bij nat boren met voldoende water. Fix Plus heeft tegelboren met verschillende aansluitingen: HEX voor montage op de boormachine en M14 voor montage op de haakse slijper. Indien u M14-tegelboren wilt monteren op uw boormachine kunt u tevens gebruik maken van een speciale adapter.

Diamantschijven Fix Plus ®

Ook diamantschijven zijn essentieel tijdens het tegelen, bijvoorbeeld bij het uitzagen van hoeken uit uw tegels. Het is hierbij van belang om een goede diamantschijf met een haakse slijper te gebruiken. De Fix Plus diamantschijven zijn geschikt voor montage op elke gangbare haakse slijper. U kunt kiezen voor een diameter van ø 115 of ø 125, beide voorzien van een 7,5 mm hoog segment, waardoor de schijven geschikt zijn voor zowel wand- als vloertegels. De bladen van de diamantschijven zijn slechts 1,2 mm, waardoor een zeer zuivere snede kan worden gerealiseerd. De Fix Plus diamantschijven kunnen gebruikt worden voor het zagen van alle soorten keramiek, porselein en natuursteen.

Mini Turbo Diamantblad Fix Plus ®

Uitgelicht! Het mini turbo diamantblad van Fix Plus is bedoeld om lijmresten onder uw tegels te verwijderen. Vervolgens kan eenvoudige een levelling clip onder de tegel geplaatst worden. Dit is enorm handig wanneer de volgende dag verder getegeld moet worden, terwijl de lijm al is uitgehard. Dit handige mini diamantblad kan ook gebruikt worden bij het verwijderen van voegen, multi-functioneel dus! Ook deze schijf is voorzien van een M14-aansluiting en kan gemonteerd worden op de haakse slijper.

Schuren en polijsten met Fix Plus ®

Het assortiment van Fix Plus is onlangs aangevuld met verschillende schuur- en polijst oplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld onze diamant polijst hand pads gebruiken voor het handmatig schuren en polijsten van keramiek en natuursteen. Deze pads zijn gemaakt van klasse AA diamant, waardoor de blokken een langere levensduur hebben. Met deze blokken kunt u gemakkelijk oneffenheden weg polijsten bij gezaagde tegels en natuursteen. De korrel die u dient te gebruiken is afhankelijk van de hardheid van uw tegels en/of glazuur. In veel gevallen worden ook stapsgewijs verschillende korrels gebruikt totdat het gewenste resultaat is bereikt. De hand polijst pads zijn beschikbaar in korrel 60, 100, 200 en 400.

Naast de hand pads hebben wij ook polijst pads, die gemonteerd kunnen worden op de haakse slijper. Deze pads kunnen middels een steunschijf gemakkelijk bevestigd en gewisseld worden d.m.v. klittenband. De schuur- en polijst pads zijn geschikt voor het schuren en polijsten van graniet, marmer en keramiek. Dit is een perfecte oplossing voor het afwerken van randen van alle soorten natuursteen. Het uitgebreide assortiment van Fix Plus biedt polijst pads met verschillende korrels: 50, 100, 200, 400, 800, 1000, 1500 en 3000. De grovere korrels worden veelal gebruikt om te schuren, terwijl de fijne korrels gebruikt worden voor de afwerking. Men de complete set heeft u alles in huis voor een perfect afgewerkt resultaat. Door de hoge AA klasse van het diamant kunnen de pads zowel nat als droog worden toegepast. Bij nat gebruik van de pads wordt de levensduur als vanzelfsprekend verlengd.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die een reactie achterlaat

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de beste deals en tips
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »