Terug

Tegels voegen met Fix Plus

Tegels voegen met Fix Plus

Tegels voegen: de finishing touch van uw tegelproject! Maar ook het schoonmaken van uw tegelwerk na het voegen is enorm belangrijk. Dit voorkomt het achterblijven van een cementsluier op uw tegelwerk.

Tegels voegen

Voegen maken uw tegelproject en zijn de finishing touch van uw resultaat! Voor het voegen van tegels heeft u uiteraard een goed voegmiddel nodig. Voor het vinden van de perfecte voegkleur verwijzen wij u graag door naar onze zuster-webwinkel PH Tegeltechniek. Hier vindt u alles op het gebied van tegelzetten, waaronder tegellijm, voegmiddelen en kit. Tijdens en na het voegen is het belangrijk om uw werkvlak goed te schoon te houden. Dit zorgt niet alleen voor een schone werkplek, maar ook voor een perfect resultaat.

Pro Clean Sponsbak

Voor het schoonmaken van uw tegelwerk kunt u gebruik maken van onze complete Fix Plus ® voegset. Na het invoegen van uw tegels kunt u het tegelwerk gemakkelijk reinigen met de sponsbak. Door de ingesneden spons op het rooster in het water te drukken en vervolgens over de open rollen uit te wringen, zorgt u voor een schoon resultaat. Door het tegelwerk na het voegen schoon te maken, voorkomt u dat er een cementsluier achterblijft op uw tegels. De sponsbak is speciaal ontworpen voor de professionele tegelzetter, die een uiterst hoge kwaliteit gewend is. De stevige kunststof bak heeft een lange levensduur en de rollenset is uitgevoerd met een stalen pen, waardoor de spons extra droog kan worden uitgespoeld.

Fix Plus ® voegbord

Voor het voegen van uw tegels maakt u gebruik van een voegbord, ook wel voegspaan genoemd. Een voegbord is voorzien van een rubberen laag, waarmee het voegmiddel snel en gemakkelijk tussen de tegels gesmeerd kan worden. De overtollige voeg kunt u wegstrijken met het voegbord, waarna het tegelwerk gereinigd kan worden met een sponsbord.

De voegborden van Fix Plus zijn voorzien van een extra verlijmd rubber, waardoor deze niet snel loslaat. Voor lichtere kleuren voegmiddel kunt u het beste gebruik maken van een groen voegbord en voor donkere voegen wordt doorgaans een zwart voegbord gebruikt. Door het kwalitatieve rubber blijven er bijna geen voegresten achter op uw tegels, waardoor het afsponzen van het tegelwerk een stuk gemakkelijker wordt. Beide inwasspanen zijn voorzien van een ergonomische softgrip handgreep. Hierdoor ligt het voegbord goed in de hand en kan het voegmiddel gemakkelijk worden aangebracht.

Fix Plus ® sponsbord

Na het inwassen van de voeg kunnen de voegresten van uw tegelwerk worden verwijderd. Dit doet u met behulp van een sponsbord, welke wij zowel met een vlakke als een ingesneden afwerking in ons assortiment hebben. Beide sponsborden nemen extra vuil op, waardoor het tegelwerk sneller en gemakkelijker schoongemaakt kan worden. Het sponsbord is voorzien van een ergonomische softgrip handgreep, waardoor deze goed in de hand ligt. Daarnaast is door het ergonomische design minder snel sprake van vermoeidheid en overbelasting van o.a. de polsen. De spons is dubbel verlijmd aan de spaan, waardoor de spons langer meegaat.

Fix Plus ® Hydro handspons

Een altijd handige toevoeging aan uw gereedschap is de hydro handspons met extra vuilopname. Deze pons kunt u gebruiken bij het voegen van uw tegelwerk en laat praktisch geen vuil achter op uw tegels. Daarnaast kan de spons gebruikt worden tijdens het tegelen om eventuele lijmresten te verwijderen. Door het handige formaat van de hydro handspons kunt u gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken komen. De spons is eenvoudig ui te wringen, waardoor geen verkleuring bij donkere voegen optreedt.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Fix Plus Nederland 9,3 / 10 - 3394 Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »