Terug

Tegelsponzen

Voegspons in verschillende uitvoeringen. Kies een ingesneden spons voor de ruwere oppervlakten en de vlakke spons voor gladde oppervlakten. Gebruik de sponsborden in combinatie met een sponsbak.

Filters

Tegelsponzen

Tegels Voegen 

Nadat de tegels zijn geplaatst, en gevoegd, verwijdert u het overtollige voegmiddel met een voegspons. Dit is een speciale hydrospons welke het vuil snel en grondig opneemt van uw tegelwerk. Om sneller te werk te gaan hebben wij zogenaamde sponsborden in ons assortiment. Deze wordt in combinatie met een voegbak gebruikt. Een voegbak is voorzien van twee rollen waarop u de spons uitwringt.

Verschillende voegsponzen

De voegsponzen in ons assortiment zijn in twee varianten beschikbaar. Een vlakke versie, en een ingesneden versie. De ingesneden versie is meer geschikt voor de wat ruwere oppervlakten en de vlakke uitvoering meer voor de vlakkere tegels.

Het vlak schuren van de voegen

tegelsponsAls u het voegmiddel aanbrengt zijn de voegen niet direct mooi vlak. Door met een iets vochtige tegelspons met een draaiende beweging over de voegen te gaan werkt u de voegen mooi af. Dit noem je het voorsponzen van de voegen. Nadat de voegen mooi vlak zijn begint u met het afsponzen om het tegelwerk te reinigen. Als er iets van een sluier achterblijft is dit niet erg. Dit haalt u na het voegen weg met een droge doek. Na uw klus reinigt u uw voegspons.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Fix Plus Nederland 9,3 / 10 - 3368 Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »