Terug

Fix Plus Tegel- & Balkendragers

Fix Plus Tegel- & Balkendragers

Tegeldragers en balkendragers maken het aanleggen van een (dak)terras of vlonder super gemakkelijk! Met onze dragers bent u verzekerd van kwaliteit en gemak. Lees hieronder meer over de verschillende series.

Tegeldragers & Balkendragers

Tegeldragers en balkendragers kunnen het fundament van een sterk terras vormen. Door het duurzame ontwerp en de gemakkelijke toepassing worden tegeldragers steeds vaker toegepast in tuinen en op terrassen. Eén van de voordelen van tegeldragers is de eenvoudige installatie van de dragers onder uw tegels. Ze kunnen gemakkelijk worden geplaatst en vervolgens op de juiste hoogte worden ingesteld. De verschillende hoogtes kunnen in combinatie met elkaar worden toegepast, waardoor het egaliseren van de ondergrond niet langer noodzakelijk is. Na het plaatsen van de tegeldragers kunnen deze nog worden bijgesteld, bijvoorbeeld wanneer sprake is van verzakking.

Tegeldragers

Fix Plus heeft twee verschillende soorten tegeldragers, beide geschikt voor het aanleggen van een (dak)terras. De Fix Plus Pro Tegeldragers kunnen ingedraaid een gewicht tot 2.000 kg per tegeldrager dragen en uitgedraaid een gewicht tot 1.400 kg per tegeldrager. Er kan bij deze tegeldragers voor een voegbreedte van 2, 3 of 4 mm worden gekozen (de voegtabs worden los meegeleverd). De Fix Plus Start Tegeldragers kunnen een gewicht tot 750 kg per tegeldrager dragen en worden standaard geleverd met voegtabs van 3 mm. Indien een andere voegbreedte gewenst is, kunnen de voegtabs ook los besteld en vervangen worden. De tegeldragers zijn vervaardigd uit polypropyleen materiaal en zijn daarom 100% recyclebaar.

De tegeldragers (en balkendragers) zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze kunnen temperaturen aan tussen de -30 ° en + 80 °. De dragers zijn gemakkelijk te verstellen met de hand en bij de Pro-serie kan zelfs een speciale ratel worden gebruikt voor extra gemak.

Balkendragers

Ook de Fix Plus balkendragers komen in twee verschillende soorten. Omdat de basis van deze dragers gelijk is aan de basis van de tegeldragers, gelden hiervoor dezelfde specificaties. De Fix Plus Pro Balkendragers kunnen ingedraaid een gewicht tot 2.000 kg per tegeldrager dragen en uitgedraaid een gewicht tot 1.400 kg per tegeldrager. De Fix Plus Start Balkendragers kunnen een gewicht tot 750 kg per tegeldrager dragen. De balkendragers, zowel de Pro- als de Start-versie, worden geleverd inclusief balkensteun.

Algemeen advies 

Afhankelijk van het formaat van uw tegels, kunt u op deze pagina een berekening wat betreft het aantal benodigde tegeldragers. U kunt de verschillende tegeldragers met elkaar combineren wanneer uiteenlopende hoogtes overbrugd moeten worden.

Bij het aanleggen van een dakterras adviseren wij om rubberen tegeldragers te gebruiken onder de reguliere tegeldragers. Deze rubberen tegeldragers zorgen voor extra bescherming van uw bitumen of andere dakbedekking. Eventueel kunnen op de tegeldragers ook nog geluidsdempers worden toegepast.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Fix Plus Nederland 9,3 / 10 - 3368 Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »