Terug

Tegeldragers, Vloeren op een hoger niveau

Tegel- en balkendragers van Fix Plus ® zorgen voor een stevige basis onder uw tegelvloer of houten vloer. De dragers zijn geschikt voor diverse toepassingen en zijn modulair opgebouwd en voor elke situatie is er een geschikte drager

Tegeldragers, Vloeren op een hoger niveau

Verstelbare Tegeldragers en Balkendragers

De verstelbare tegeldragers en balkendragers van Fix Plus zijn geschikt voor het maken van balkons, terrassen, galareien en systeem vloeren. De modulair opgebouwde tegel- en balkendragers, zijn in hoogte verstelbaar van 32 tot 260 mm. en kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. De tegeldragers zijn uitermate geschikt voor het leggen van keramische of betonnen buitentegels met een dikte vanaf 18 mm. De balkendragers worden over het algemeen toegepast voor het leggen van composiet planken, en hardhouten vlonder terrassen. De gepatenteerde corrector, kan onder de tegel- of balkendrager geplaatst worden. Hierdoor is er geen extra stelwerk nodig om een vloer waterpas te leggen op een hellende ondergrond. Om een goede afwatering bij de tegeldragers te garanderen zijn de tabs in vier verschillende maten verkrijgbaar. 2, 3 en 4 mm. Hierdoor kan het regenwater goed zijn weg door vinden. De tegel- en balkendragers zijn zo ontworpen dat er geen water in blijft staan. Hiermee voorkom je stilstaand water in de dragers.

Tegeldragers in verschillende varianten 

Door de modulaire opbouw van onze tegeldragers kunnen wij met onze voorraad razendsnel alle varianten leveren. De tegeldragers zijn in twee categorieën te verdelen. De BS60 Serie, en de SL60 Serie. De BS60 Serie is de standaard tegeldrager die geleverd worden in 10 verschillende hoogtes. De SL60 Serie is een tegeldrager met een zelf nivellerende kop. Ook deze leveren wij maar liefst in 10 verschillende hoogtes. Voor meer informatie over deze tegeldragers verwijzen wij je graag naar de desbetreffende pagina's

Verschillende varianten Balkendragers

Net als bij de tegeldragers zijn ook de balkendragers modulair opgebouwd en stellen wij deze zelf samen uit onze voorraden. De verstelbare balkendragers zijn ook in twee categorieën te verdelen. De standaar BSW60 serie en de zelf nivellerende SLW60 serie. De BSW60 serie wordt 10 verschillende varianten aangeboden net als de SLW60 Serie. De balkendragers zijn ideaal voor het ophogen van terrassen die bekleed worden met composiet planken e.d. 

De tegel- en balkendragers hebben veel voordeel

 • Modulair opgebouwd dus altijd een passende drager
 • Verstelbaar van 32 tot 260 mm. 
 • De Start Serie SP-10 voor minder verhoging (vanaf 10 mm.)
 • Duurzaam en milieu bewust geproduceerd 
 • Standaard verkrijgbaar in 10 variërende hoogtes
 • Verschillende voegbreedtes beschikbaar (2, 3, en 4 mm.)
 • Tal van accessoires voor afwerking en ophoging 
 • Geen stilstaand water in, en op de dragers
 • Isolerende werking, en langere levensduur van het dakmateriaal
Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

  Hide compare box
  Fix Plus Nederland 9,3 / 10 - 3368 Reviews @
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »