Terug

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature Medewerker Webshop & Warehouse

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die in de functie van ‘’Medewerker Webshop & Warehouse’’ ons team wil komen versterken.
Als sterk groeiend bedrijf zijn wij constant bezig met het optimaliseren van de processen binnen onze organisatie. Zo hebben wij onlangs de overstap gemaakt naar de logistieke software van Picqer, waardoor alle processen in ons magazijn vanuit één centraal punt geregeld worden. Maar ook op het gebied van productaanbod, marketing en finance zijn wij continu in beweging.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die geïnteresseerd is in het optimaliseren van de bestaande processen binnen ons bedrijf. Daarnaast zal onze nieuwe collega assisteren in het up-to-date houden van onze webshops en het waarborgen van een goede customer service. Ten slotte is het van belang dat onze nieuwe collega waar nodig kan assisteren in het magazijn (orders picken, voorraadbeheer, etc.).

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Op drukke dagen zorg jij samen met onze collega’s in het magazijn voor een soepel verloop van alle logistieke processen. Dit houdt in dat (webwinkel-) bestellingen op tijd de deur uit gaan, maar ook dat inkomende en uitgaande bestellingen fysiek en in het systeem worden verwerkt. Naast het ondersteunen van ons warehouse-team sta jij aan de basis van diverse procesverbeteringen. Hierbij valt te denken aan het waarborgen van een kloppende voorraad en het perfectioneren van de huidige manier van picken. Maar ook het meedenken over onze webshops en het bijhouden van interessante content behoort tot jouw taken. In deze functie worden kantoor en warehouse met elkaar gecombineerd, waardoor elke week er anders uitziet. Kortom: een uitdagende en uiteenlopende functie met enorm veel (groei)mogelijkheden.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een pro-actieve collega, die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt. Het vervullen van deze functie vraagt een praktijkgerichte houding, waarbij ook affiniteit met computers en digitale processen belangrijk is. Wij vragen daarnaast om de volgende eigenschappen:

- Positieve werkhouding en goede communicatie skills;
- Relevante werkervaring en/of studie;
- Oog voor prioriteiten en overzicht;
- Flexibiliteit.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een snelgroeiend bedrijf met enthousiaste collega’s. Ons team sluit elke vrijdagmiddag af met een borrel en tijdens de feestdagen wordt een team-uitje georganiseerd. Wij zoeken een collega voor de lange termijn en er is dan ook zicht op een vaste aanstelling binnen ons bedrijf. Tevens zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Het salaris bepalen wij samen met jou en is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in bovenstaande plaatje? Dan komen wij heel graag met jou in contact!
Reageren kan via [email protected] Wij beloven dat we dan binnen een week een reactie zullen geven.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Fix Plus Nederland 9,3 / 10 - 2928 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »