Terug

Clips & Doppen

Het levelling systeem met clips & doppen werkt als een schroefsysteem waarbij de doppen op de clips worden gedraaid. Door de doppen goed aan te draaien worden de tegels op gelijke hoogte gebracht.

Filters

Clips & Doppen

Twist Leveling systeem

Het twist leveling systeem introduceerde wij in 2019 op de bouwbeurs in Utrecht. Er ontstond een vraag voor een systeem welke zowel voor grote als de wat kleinere formaat tegels is toe te passen. Met name met wat kleinere formaat tegels is het soms lastig hierbij het traditionele systeem toe te passen. Bij het fixeren van de keg in de clip kan het voorkomen dat de tegels uit positie schuiven. Deze uitdaging is opgelost met het schroef systeem. Dit wordt met de hand aangedraaid waardoor er meer controle en gevoel is over het levelen. Door de open structuur van de dop is het mogelijk het twist leveling systeem toe te passen op de kruispunten van het tegelwerk zonder dat het zicht op het voegenspel verdwijnt.

Zuinig werken met het Twist Leveling systeem

Zo worden er direct vier punten bij elkaar gedraaid. Dit heeft niet alleen het voordeel dat u sneller werkt, maar tevens wordt het gebruik aanzienlijk verminderd. Om een voorbeeld te geven heeft u bij een tegel van 60x60 cm normaal gesproken 11 clips per m2 nodig. Bij het toepassen op de kruispunten slechts 7 clips per m2

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

U kunt maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    Fix Plus Nederland 9,3 / 10 - 3355 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »